Kuka on blogin taustalla?

Niko Kuikka
Niko Kuikka

Olen 35 vuotias yrittäjä, rakentaja ja sijoittaja Helsingistä.

Päivätyökseni pyöritän liiketoimintaa korjausrakentamisen ja saneeraamisen parissa. Liiketoiminnassa pyrimme panostamaan ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen, laatuun ja asiakaspalveluun. Tahdomme olla aidosti erilainen korjausrakentamisen ja rakentamisen ammattilainen.

Välillä aloitan omia rakennusprojekteja ja kirjoitan alaan liittyvää blogia. Olen hyvin kiinnostunut sijoittamisesta ja raxa.blog blogissa kirjoitan sijoittamiseen sekä säästämiseen liittyvistä aiheista. Saatan myös kirjoittaa omista sijoituksista ja niiden onnistumisista, miks ei myös niistä epäonnistumisista.

Olen persoonana hyvin extrovertti ihminen ja monen kanssa toimeen tuleva. Luonteepiirteisiini kuuluu perus positiivisuus, iloisuus, sosiaalisuus ja toisista ihmisistä välittävä luonne. Tavoite jonka päätän saavuttaa tai toteuttaa, ryhdyn siihen aina 110 % tarmokkuudella.

Liiketoiminnassa kannustan ihmisiä myöntämään virheensä ja nostamaan käden pystyyn virheen merkiksi. En tuomitse virheistä vaan käsittelen aina epäonnistumiset prosessina josta voimme oppia toisiltamme. Pahin virhe jonka ihminen voi tehdä, on olla myöntämättä omia virheitään. Tekemällä virheitä voimme korjata omaa ja muiden tekemiä virheitä.

Olen aina rakastanut liikuntaa ja vapaa-aikani vietän osan ajastani lenkkeillen tai salilla. Luonnossa oleminen on aina tasapainottanut kiireistä arkeani ja vapauttanut mielen kiiren luomalta paineelta. Vesi on myös elementti mikä rauhoittaa ja auttaa palautumaan arjen kiireistä.

Toivottavasti pidät blogistani!

Otan mielelläni vastaa kehitysideoita ja palautetta blogini kehittämiseksi.

Kiwahome.com kodin sisustamisen verkkokauppa netissä. Valikoimamme yli 90 000 tuotteesta löydät mieleisesi..

Kiwahome verkkokaupasta löydät kaikkea kotiin. Puutarhatuolit terassille tai mökille, työtuolit toimistoon ja ulkotuolit puutarhaan.

Keittiön tiskialtaat
Keittiön tiskialtaat
Ulkokalusteet ja puutarhakalusteet
Ulkokalusteet ja puutarhakalusteet
Valaisimet
Valaisimet
Huonekalut
Huonekalut
Sisustus verkkokauppa
Sisustus verkkokauppa

Asiakkaamme kertovat liiketoiminnastamme