Kulutusluotot vertailussa

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa?

Kulutusluotto vs pikavippi

Kulutusluotto ns. pikavippi joita on markkinoilla pilvin pimein ja monien kulutusluottojen kilpailuttavien palveluiden tarjoajien määrä on jatkuvasti kasvussa. Kulutusluotto kannattaa kilpailutta ja vertailla eri lainantarjoajien korkoja. Laina ilman vakuuksia on monesti korkeakorkoisempaa lainaa, kuin pankin tavallisesti myöntämä kulutusluotto.

Esittelen tässä blogi tekstissä muutamia palveluita joiden kautta lainan kilpailuttaminen on järkevää. Ensisijaisesti lainaa tai kulutusluottoa kannattaa tiedustella omasta pankista, koska korkotaso on huomattavasti pienempi pankkien tarjoamissa kulutusluotoissa ja lainoissa.

Lainoja yhdistelemällä saa myös erinomaista säästöä koroissa ja lainan kuukausierässä. Useamman kulutusluoton ja luottokortin yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi kannattaa. Myös eri rahoituslaitoksien sivuilla voi tehdä kilpailuttamista, mutta suosittelen käyttämään yksinkertaisia kulutusluottojen ja lainojen kilpailutuspalveluita.

Kulutusluoton ns. pikavipin kilpailuttaminen

Arkadia Rahoitus 

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa. Arkadia toimii yhteistyössä lainanvälittäjien ja pankkien kanssa omaan tilanteeseesi sopivimman lainan löytämiseksi.
 
Arkadia rahoituksen hakemus on aina ilmainen ja voit itse päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

– Lainasummat: 500 – 50.000 euroa
– Laina-ajat: 1 – 15 vuotta
– Katso mihin hintaan saat lainaa riskittä
– Valitse paras lainatarjous
 

Vertaile lainoja tästä

Haenyt.fi 

Haenyt.fi kilpailutuspalvelu hankkii sinulle yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia – ilmaiseksi!

Täyttämällä hakemuksen saat lainatarjouksen usealta eri lainanmyöntäjältä.

Kilpailutus on täysin kulutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Saat yhden hakemuksen avulla tiedon henkilökohtaisista lainatarjouksista suoraan sähköpostiisi, jonka jälkeen voit valita sinulle sopivimman lainan, tai vaihtoehtoisesti olla hyväksymättä tarjouksia.

Voit hakea lainaa 500 – 50 000 € ilman vakuuksia. Palvelun kautta voit myös yhdistää olemassa olevia lainojasi yhdeksi kokonaisuudeksi helposti ja säästää näin lainakuluissa. Lue lisää lainojen yhdistämisestä

Vertaile lainoja tästä

Tarjouslaina.fi 

Lainaa 50 – 10000 euroa netistä nopeasti

Tarjouslainan etuja: Tarjouslaina.fi tarjoaa lainanhakijoille halvimmat ja nopeimmat lainat netistä

Tarjouslaina.fi tekee yhteistyötä usean rahalaitoksen kanssa ja lähettää sinulle parhaan lainatarjouksen sähköpostitse

Lainaa voit saada 50 – 10000 euron väliltä

Lainalle saat maksuaikaa yhden kuukauden ja kolmen vuoden väliltä

Lainaan et tarvitse vakuuksia. Osa lainoista on jopa täysin ilman kuluja ja korkoja

Palvelun käyttö on sinulle täysin ilmaista

Vertaile lainoja tästä

Kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä.

FIN Yritysrahoitus

(Yritykset, yrittäjät sekä yritystä perustavat)

FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksille 2.000 – 10.000 euron lainoja joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa on helppo hakea verkkohakemuksella, sillä hakemiseen ei edellytä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista.

FIN Yritysrahoituksen lainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset millä tahansa yritysmuodolla (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, jne.).

Hakevalta yritykseltä ei edellytä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Perustiedot:
– Lainasummat 2000-10 000 euroa
– 6-24 kuukauden takaisinmaksuaika
– Vuotuinen korko (kiinteä koko lainan ajan) 14,9 %
– Järjestelypalkkio 299 €
– Tilinhoitomaksu on 15 €/kk

Hae rahoitusta tästä

Laina.fi

Laina.fi kuuluu DFC Nordic Oy konserniin, joka on toiminut jo yli 10 vuotta pienlaina-alalla Suomessa. Konsernin pienlainaosaaminen on tuonut mukanaan useita markkinajohtajuuksia vuosien varrella.

Kaikki tuotteet ovat testattuja, luotettavia ja turvallisia, mutta myös erittäin kohtuullisesti hinnoiteltuja. Me Laina.fi:ssä ymmärrämme, että asiakkaidemme lainatarpeet eivät yleensä synny yhdessä yössä, jolloin ne eivät yleensä myöskään poistu yhdessä yössä. Sen takia kaikkien lainatuotteidemme takaisinmaksuajat on suunniteltu niin, että asiakkaidemme on helppo tehdä lainapäätös juuri Laina.fi -lainoista.

Luotettava ja vakaavarainen Laina.fi tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja luotettavien sekä turvallisten järjestelmien avulla. Sivuillamme asiakkaalle selviää heti, mitä laina maksaa kokonaisuudessaan, kaikki kulut on esitelty aina selkeästi ilman piilokuluja. Asiakkaat ovat valinneet Laina.fi:n koska siinä on selkeä kulurakenne, edulliset korot ja lyhennykset, sivustot ovat selkeät ja tiedot löytyvät helposti.

Ennen kaikkea Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti.

Käyttölaina on Kulutusluoton tyyppinen limiittilaina
• Lainaa aina 5000 euroon asti
• Alustava lainapäätös heti
• Ei nostorajoituksia, yksittäisiä nostoja 50-5000 euroa asiakkaan tarpeiden mukaan
• Joustava takaisinmaksu jopa 52 kuukautta
• Ei nostoja, ei kuluja
• Rahat asiakkaan tilille tuloselvityksen jälkeen nopeasti
• Kaksi lyhennysvapaata kuukautta 12 kuukauden aikana (kun asiakas lyhentänyt vähentäneet kolme laskua limiittilainasta)
• Erilaisia kampanjoita asiakkaille, esim. nostokuluton nosto
• Uudistunut Online-palvelu asiakkaillemme

Kertalaina on kulutusluotto aina 5000 euroon asti monipuolisella takaisinmaksuajalla
• 600-5000 euron kerralla nostettava kulutusluotto
• Asiakas voi valita summan sadan euron välein 600-5000 euron väliltä
• Monipuoliset takaisinmaksuajat joko 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukautta
• Alustava lainapäätös heti hakemuksessa
• Näkyvillä selkeä maksuohjelma, joka sisältää kaikki kulut
• Rahat asiakkaan tilille nopeasti tuloselvityksen jälkeen
• Uudistunut Online-palvelu asiakkaillemme

Hae lainaa tästä

OK Money

OK Limiitti -laina on tätä päivää. OK Limiitti on 2100 euron limiittilaina, jossa ei ole lainkaan nostokuluja ja on yksi markkinoiden ainoista tasaerissä lyhennettävistä limiittilainoista.

Useissa limiittilainoissa takaisinmaksuohjelma on jokin tietty prosentti käytetystä limiittilainasta. Kuuntelimme asiakkaitamme ja selkeytimme takaisinmaksua, jotta asiakkaamme tietävät tasan tarkkaan mitä ja miten maksavat lainaansa pois.

OK Limiitin takaisinmaksuerä on aina 130 € kuukaudessa – ei enää arvailuja siitä, kuinka paljon pitää kuukausittain maksaa takaisin.

OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.

Hae lainaa tästä

Risicum

Risicum Kertalaina – Siihen mitä haluat

• Lainaa 10 000€ asti- nopeasti ja vaivattomasti
• Saat luottopäätöksen minuuteissa
• Lainan haku onnistuu sekä verkossa että mobiilissa
• Oma ja asiantunteva asiakaspalvelu
• Jo yli 800,000 lainahakemusta

Risicum Kertalaina mahdollistaa sen mitä haluat- turvallisesti ja luotettavasti. Lainan haku on helppoa ja vaivatonta ja alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa niin verkossa kuin mobiilissa. Risicumin Kertalaina mahdollistaa sen mitä haluat aina 10 000euroon asti.

Kokeile nyt luotettavaa ja turvallista Kertalainaamme: uutena Kertalaina-asiakkaana voit saada jopa 10 000€ lainaa ilman vakuuksia. Risicum.fi on luotettava ja turvallinen lainanmyöntäjä, ja asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, tilinhoitomaksu 11€/kk, luottolimiitin koko min. 4000€ ja max. 10 000€. Todellinen vuosikorko: max. 28,68%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 4000€:n nostetulle lainalle on 5740,22€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 160.10€ kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennysaikaa. Laina-aika 4000€ lainalle on 36 kuukautta.

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,90 %, tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 24,00 % – 28,33%.
Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €.
Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.

Hae lainaa tästä

SAV-Rahoitus

SAV-Rahoitus on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yksityisille kuluttajille rahoitusta käytettyjen autojen ostoa varten.

SAV-Rahoitus toimii yhteistyössä käytettyjä autoja myyvien liikkeiden kanssa – yhteistyöautoliikkeitä on jo 550 eri puolilla Suomea. Lainaa voi saada jopa 6000€!

Lainaa voi saada, jos täyttää seuraavat ehdot:

– Täysi-ikäisyys
– Ei häiriöitä luottotiedoissa
– Ajoneuvo on rekisteröity hakijan nimiin
– Hakija on vakituisessa työsuhteessa

Hae lainaa tästä

Vastaa