Mistä idea blogiin?

You are currently viewing Mistä idea blogiin?
Blogin idea, yrittäminen ja sijoittaminen

”Ajatus oman blogin perustamisesta on ollut haaveena jo pidemmän aikaa, mutta nyt luettuani erästä sijoittamiseen liittyvää blogia syntyi kipinä blogin toteuttamiselle.”

Mistä blogin nimi on peräisin sitten?

Blogin idea, yrittäminen ja sijoittaminen
Blogin idea, yrittäminen ja sijoittaminen

Toimin yrittäjänä rakennusalalla ja yhtenä suurimmasta omistajista. Olemme suhteellisen pieni yritys rakennusalaa kokonaisuutena tarkastellessa. Työllistämme alle 20 henkilöä mutta kuitenkin yli 10 henkilöä. Meidät voidaan ehkä luokitella pienyritykseksi henkilöstö tasolla.

Oma työnkuvani päivittäisessä yrityksen operatiivisessa puolessa on rooli työnjohdossa työnjohtajana.

No palataan takaisin siihen mistä blogin nimi sai alkunsa. Blogin nimi raxa.blog kuvaa omasta mielestäni erittäin hyvin rakennusalaa, sekä nimi istuu myös hyvin rahoitusalaan ja rimmaa hyvin molempien osa-alueiden kanssa.

Mikä on minun tausta ja historia?

Olen itse ollut yrittäjänä 15 vuotta ja olen hyvin intohimoisesti työhön suhtautuva henkilö. Kaikki mihin ryhdyn tai päätän, saada aikaiseksi vien läpi 110% intohimolla!

Monesti ystävieni ja kavereiden kuultuaan projekteistani tai työpäivistäni ovat he sitä mieltä että menneestä voisi vaikka kirjoittaa kirjan tai tehdä elokuvan.

Haasteelliseksi edellisestä tekee se, että minulta puuttuu ”Matti Nykäsen” kaltainen tunnettuusarvo, vaikka tarina taustalla onkin mielenkiintoinen. Tarinani on onnistunut ja pitää sisällään verta, hikeä ja kyyneliä.

Olen ensimmäisen kerran ollut, kesätöissä kun olen täyttänyt 13 vuotta. Olen aina elämässäni oppinut, että raha ei kasva puussa vaan se täytyy ansaita tekemällä töitä.

”Aina ei voi onnistua, jos epäonnistut yritä seuraavalla kerralla 10 kertaa kovempaa niin varmasti onnistut!”

Yrittäminen ja useampi liiketoiminta
Yrittäminen ja useampi liiketoiminta

Vastaa